RESOLVO ENGINEERING

Wie zijn wij?

Resolvo Engineering is een Werving & Selectie bureau gespecialiseerd in de arbeidsbemiddeling van technische professionals. Onze expertise ligt voornamelijk in het volgende disciplines: Service, Maintenance & Sales Engineering. Wij zijn geen ‘dozenschuivers’ of ‘CV-schieters’, maar leveren maatwerk. Wij luisteren 100% naar de wensen & behoeften van de kandidaat en vertalen dit naar de praktijk. Wij geloven in een langdurige samenwerking en geen zogenoemde ‘snelle plaatsing’.

Door middel van vele jaren recruitment ervaring zijn wij bekwaam om kandidaten oprecht te adviseren, begeleiden en de juiste richting op te sturen, ook al is dit niet altijd in ons eigen voordeel. Naar onze mening ligt de kunst van het
recruitment vak dan ook bij het werkelijk kunnen luisteren, begrijpen en verplaatsen in de kandidaat. Geen snelle babbel, mooie verkooppraatjes en loze beloftes. Een plek waar jij als kandidaat je op je gemak voelt, begrepen & gehoord wordt en voor de lange termijn aan de slag kan. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens achter via het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Geen zin in lange lappen tekst? Bekijk hieronder wat je aan ons hebt:

WE PUT PEOPLE FIRST

Adres

Resolvo Engineering B.V.
Blaak 555 – 3011 GB – Rotterdam

Email

Info@resolvoengineering.com